Μία από τα ίδια;

Posted: September 6, 2008 in Καλλιτεχνικά
Tags: , , , , ,

Εδώ και μερικές μέρες έχει ανακοινωθεί οτι η Jennifer Lopez θα έρθει στην Ελλάδα για συναυλία. Πιο συγκεκριμένα η καλλιτέχνις θα τραγουδήσει στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ (με προσοχή το παρκέ, οκ;;;) στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία θα γίνει -λέει- με αφορμή την προώθηση των ρούχων με την υπογραφή της JLo ενώ μετά  θα ακολουθήσει After Fashion Party (μη χέσω) στο Grand Resport Lagonisi (πάλι μη χέσω. Θα τρέχω από το Μαρούσι στο Λαγονήσι;;;).

Τέλος πάντων, αν ξεχάσω το που γίνεται η συναυλία και που η εκδήλωση και αν παραβλέψω το οτι για να δω την εν’ λόγω αοιδό πρέπει να δώσω -το φθηνότερο- 60 ευρώ (υπάρχουν και vip με 150 αλλά και vvip με 350 που σου ανοίγουν και τη μαγική πόρτα στο G.R.L), να θυμίσω οτι πριν δύο χρόνια η συγκεκριμένη κυρία είχε ανακοινωθεί ξανά για συναυλία. Μόνο που είχαμε μείνει στις ανακοινώσεις και τα λόγια. Η ανακοίνωση έγινε 15-20 μέρες πριν το event το οποίο -προφνώς λόγω χαμηλών πωλήσεων εισιτηρίων- ακυρώθηκε μία μέρα πριν!!!

Τι έχει αλλάξει από το 2006 μέχρι σήμερα και μπορεί η JLo να σταθεί συναυλιακά; Τι επιτυχίες έχει κάνει στα τελευταία δύο χρόνια που να δικαιολογούν κάποιον στο να θέλει να την ακούσει να τραγουδάει ζωντανά(;;); Γιατί να θεωρώ οτι μία χοντροκώλα που στριγγλίζει πρέπει να αποκαλείται τραγουδίστρια; Τι θα έπρεπε να με κάνει να πιστεύω οτι και η φετινή απόπειρα για συναυλία δεν θα αποτύχει παταγωδώς; Μήπως λοιπόν η 20/9 θα είναι μία από τα ίδια;;;

Advertisements
Comments
  1. impressedguy says:

    Τα ίδια λέω και εγώ, πάντως μάλλον η συναυλία θα γίνει κατά τα φαινόμενα κανονικά αυτή τη φορά έστω και με ελάχιστο κόσμο – η προπώληση έχει πάει χάλια.

  2. nefstathiadis says:

    Πάντως αυτή τη φορά η κατάσταση θα φαίνεται κάπως καλύτερη αφού το κλειστό του μπάσκετ είναι αισθητά μικρότερο από το Καραϊσκάκη στο οποίο θα τραγούδαγε το 2006. Οπότε μάλλον ο κόσμος θα δείχνει πιο πολύς από ότι θα είναι στην πραγματικότητα. Η ακουστική όμως θα είναι άθλια…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s