Πετάει ο γάϊδαρος; ΠΕΤΑΕΙ

Posted: December 11, 2008 in Γεvικά
Tags: , , , , ,

helenegrimaud

Στην Αθήνα ακόμα δέρνονται οι αναρχικοί με τους μπάτσους (μέχρι εχθές το βράδυ τουλάχιστον). Στα κανάλια ο συνήγορος του αμετανόητου δολοφόνου προσπαθεί να μας πει οτι ο γάϊδαρος πετάει και να μας πείσει οτι η δολοφονία ήταν προϊόν…παρεξήγησης. OK αγαπητέ Αλέξη Κούγια, ότι πεις. Δεν θα πολυασχοληθώ ούτε με την πάρτη σου, ούτε με το πως μπορεί ένας δημόσιος υπάλληλος να βρει χρήματα για να σε πληρώσει (εκτός αν πληρώνει το αφεντικό…), ούτε με τα όσα λες.

Πετάει ο γάϊδαρος; Πετάει να λες… Δεν θα κάτσω να σκάσω. Και προτείνω και σε όλους όσους διαβάζουν τούτο το μπλογκ να σκεφτούν και να πράξουν το ίδιο. Βεβαίως και όλοι ανεξαρτήτως οι κατηγορούμενοι δικαιούνται υπεράσπισης. Δεν το αμφισβητεί ουδείς αυτό. Μην μας περνάτε για μαλάκες ή χαμηλής νουμοσύνης ανθρώπους όμως αγαπητέ Αλέξη Κούγια.

Αντιθέτως προτιμώ να χαλαρώσω, και να αφήσω πίσω για λίγο τα έκτροπα παράμερα. Βάζω στο iPod το πέμπτο κονσέρτο για πιάνο και ορήστρα του Μπετόβεν με την Helene Grimaud στο πιάνο. Κλείνω για λίγο τα μάτια και συγκεντρώνομαι προσπαθώντας να μην ακούω τίποτε άλλο. Κανέναν Κούγια, κανέναν Μάκη. Απλά και μόνο το Steinway της Γαλλίδας…

Advertisements
Comments
  1. χρήστος says:

    steinway to heaven!

    ωραία θέση Νάσο! δυστυχώς οι φελοί επιπλέουν…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s