helicopter

Διαβάζω στο In.gr οτι ο υπουργός δικαιοσύνης Κος Δένδιας αντί να υποβάλει την παραίτησή του για λόγους ευθυξίας, σαν μικρό παιδάκι που δεν ξέρει, δήλωσε οτι ο διευθυντής των φυλακών τον διαβεβαίωσε πως απόδραση με ελικόπτερο δεν μπορούσε να ξανασυμβεί!!

Και όμως να που συνέβη κύριε Δένδια. Να που ο Παλαιοκώστας εξαφανίστηκε ωσάν Σπάϊντερμαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και το 2006. Με τον ίδιο τρόπο για τον οποίο ο διευθυντής των φυλακών σας διαβεβαίωσε οτι δεν μπορούσε να ξανασυμβεί. Και που εσείς ωσάν αφελές παιδάκι τον πιστέψατε. Δυστυχώς κύριε υπουργέ ο Παλαιοκώστας την έκανε και εσείς απλά μιλάτε μόνο για…διαφθορά και “συλλαμβάνετε” 10 και πλέον εκατομύρια καρτοκινητά;

Γιατί δεν μιλάτε καλύτερα για ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού; Γιατί αγνοήθηκε -σύμφωνα με το Βήμα- η καταγγελία κρατουμένου ότι υπήρχε σχέδιο απόδρασης των Ριζάι – Παλαιοκώστα; Γιατί μετά την πρώτη απόδραση δεν τοποθετήθηκε δίχτυ στον ουρανό του προαυλίου; Μήπως γιατί κρίθηκε οικονομικά ασύμφορο για να προστατεύσει αποδράσεις που θα επιχειρούντω με τον συγκεκριμένο τρόπο; Ποιός θα περίμενε κύριε Δένδια οτι ο ίδιος κρατούμενος θα επιχειρούσε να ξανααποδράσει με τον ίδιο μάλιστα τρόπο; Εγώ δεν θα το περίμενα. Εσείς όμως (όχι μόνο εσείς προσωπικά αλλά και όλοι οι διατελέσαντες πριν από εσάς Υπ.Δικ από το 2006 και έπειτα) ΟΦΕΙΛΑΤΕ να το περιμένατε. Δουλειά της κυβέρνησης είναι αυτό. Να βλέπει μπροστά και να δρα προληπτικά και όχι κατασταλτικά…

Υπάρχει τίποτα εκεί πάνω κύριε Δένδια; Με τα όσα έχω ακούσει και διαβάσει από την Κυριακή, αμφιβάλω. Μάλλον είναι -ως συνήθως- ακατοίκητο…Advertisements
Comments
 1. Αυριανιστής says:

  Εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει, ως λαός, να αποδίδουμε τιμή και δόξα στους δραπέτες, που με τη μεγαλειώδη ενέργειά τους ξεφτίλισαν για ακόμα μια φορά αυτό το μπάχαλο που λέγεται Yunanistan. Όσο νωρίτερα φτάσουμε στον πάτο του βαρελιού της διεθνούς ανυποληψίας, τόσο καλύτερα. Ίσως να προλάβουμε να τη βγάλουμε καθαρή με π.χ. την απώλεια μόνο ενός νησιού από τους γείτονες, αντί για περισσότερα. Και τότε – και μόνο τότε – ίσως να μπορέσουμε να ανακάμψουμε.

  Μια εθνική καταστροφή μας σώζει, κι ας έρθει γρήγορα μπας και προλάβουμε να μην είναι εκτεταμένη.

 2. Αυριανιστής says:

  Δείτε εδώ για να καταλάβετε πόσο… μυαλό βάλανε:

  http://www.antinews.gr/?p=5357

  Ο εξ’ ίσου σκληρός κακοποιός αδελφός Παλαιοκώστας τοποθτήθηκε στο… μηχανουργείο των φυλακών που τον “φιλοξενούν”. Προφανώς για να έχει πρόσβαση σε… λίμες!!!

  Και μη μου πει κανείς (για το προηγούμενο μήνυμα) ότι δεν αγαπώ την πατρίδα μου. Μια χώρα, ένας λαός, που δεν του κόβει το νιονιό για να μπορεί να αυτοπροστατευτεί στοιχειωδώς, δεν αξίζει ούτε αγάπη, ούτε επιβίωση.

 3. Nikos says:

  Μας κυβερνούν ανίκανοι, τους αντιπολιτεύονται ανίκανοι, όλοι μαζί έχουν ανάγει την ανικανότητα σε αρετή, κι εμείς ανίκανοι τους παρακολουθούμε.

 4. nefstathiadis says:

  Που έχουμε καταντήσει. Να θεοποιούμε και να ηρωοποιούμε έναν κατάδικο επειδή ξεφτύλισε το κράτος, την κυβέρνηση, τους θεσμούς, την πολιτεία.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s