Εντυπώσεις από το πάρτι της Klik Records

Posted: May 11, 2009 in Καλλιτεχνικά
Tags: , , , , , , ,

klikrecords1

Το Σάββατο το βράδυ πήγαμε με παρέα στο πάρτυ της Klik Records. Με αφορμή τα έκτα της γεννέθλια η Klik Records διοργάνωσε ένα μεγάλο event με djs από το χώρο της Electronic μουσικής σκηνής. Ατραξιόν της βραδυάς (για εμένα πάντα) ο σπουδαίος Ιάπωνας DJ Hiroshi Watanabe ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Dousk (όσο τον ακούσαμε).

H βραδυά ήταν πραγματικά εξαιρετική και η μουσική από όλους τους DJs που ακούσαμε ήταν σούπερ. Ο χώρος ήταν χωρισμένος σε τρία διαφορετικά stages (ένα ανοιχτό και δύο κλειστά) και ανά μία ώρα εναλλάσονταν οι DJs, ο καθένας με το δικό του set. Ο έξω χώρος είχε αρκετό κρύο, ωστόσο με ένα ποτάκι σύντομα ερχόσουν στα ίσα σου. Στα δύο κλειστά stages και μέχρι να γεμίσουν, ο ήχος ήταν απελπιστικά κακός αφού υπήρχε τεράστιος αντίλαλος και το μπάσο “χτύπαγε” πολύ άσχημα. Ωστόσο μετά από καμιά ώρα βελτιώθηκε και αυτό.

Tα βασικά προβλήματα που διαπίστωσα ήταν δύο. Πρώτον η ένοια εξαερισμός ήταν κάτι το οποίο απλά δεν υπήρχε. Ιδίως στο μεγάλο stage που φιλοξένησε τον Watanabe, η κάπνα ήταν πραγματικά ανυπόφορη. Το δεύτερο και κυριότερο που μου έλειψε ήταν η ενημέρωση. Η ενημέρωση για το ποιός DJ παίζει σε ποιό stage και τι ώρα. Κάποια στιγμή στην αρχή βγήκε ένα βιντεάκι σε κάποια μεγάλη οθόνη ωστόσο το έχασα. Και μετά το βιντεάκι παρέδωσε τη θέση του σε διαφημιστικά των χορηγών. Δεν υπήρχε ούτε καν κάποιο flyer προς ενημέρωση του κόσμου οτι ο τάδε είναι εδώ ενώ πχ ο δείνα είναι εκεί.

Overall πάντως -και ξεχνώντας τα δύο προβλήματα που εντόπισα- η βραδυά κύλησε υπέροχα. Η μουσική -όπως είπα και στην αρχή- ήταν εξαιρετική σε όποιο stage και αν σταθήκαμε. Μπράβο στην Klik Records για το πολύ καλό event και για όλα όσα έχει προσφέρει στο χώρο της μουσικής σκηνής. Χρόνια Πολλά και του χρόνου ακόμα καλύτερα και με περισσότερους καλλιτέχνες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s