Επιτέλους έτοιμη η σήραγγα Αρτεμισίου

Posted: August 12, 2009 in Άσφαλτος, Γεvικά
Tags: , , , , , , ,

Σήραγγα Αρτεμισίου

Σύφμωνα με όσα διαβάζω στο in.gr, σήμερα παραδώθηκε στην κυκλοφορία ο νέος κλάδος της σήραγγας του Αρτεμισίου. Μίας κομβικής σήραγγας στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης η οποία τόσα χρόνια δεν υπήρχε αφού…είχαν τελειώσει τα λεφτά!! Τόσα χρόνια η κυκλοφορία από/προς την Τρίπολη γίνονταν από το ίδιο τούνελ, με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και φυσικά με τον κίνδυνο ατυχήματος τεράστιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Κου Σουφλιά, μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα λειτουργούν και οι δύο σήραγγες (από και προς Τρίπολη), προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξημένη κυκλοφορία. Στην συνέχεια, -και για δύο μήνες- η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο από την νέα σήραγγα προκειμένου να εκτελεστούν εργασίας συντήρησης και αναβάθμισης στην παλιά. Ελπίζω μονάχα να τηρηθούν αυτοί οι δύο μήνες και να μην γίνουν..δύο χρόνια!!

υ.γ. Σήμερα που ήταν τα εγκαίνια του τούνελ, υπήρχε σχετική ταλαιπωρία στα διόδια της Τρίπολης αφού για αρκετή ώρα δεν επέτρεπαν στον κόσμο να συνεχίσει προς Κόρινθο. Ωστόσο οι ταρίφες των διοδίων έπεφταν κανονικά. Γιατί;;;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s