Και επισήμως η Ελλάδα στη λίστα χωρών οι πολίτες των οποίων ταξιδεύουν στις ΗΠΑ χωρίς βίζα. Αν δεν κάνω λάθος είμασταν η τελευταία (ή μία από τις τελευταίες) της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία δεν ετύγχανε αυτής της…διευκόλυνσης. Μέσα στο γενικό χαμό και αναταραχή λοιπόν από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο ΓΑΠ, έρχεται και το κερασάκι της άρσης βίζας για ταξίδια στις ΗΠΑ. Δε λέω, καλό αυτό το μέτρο και σαφώς διευκολύνει όσους έχουν σκοπό κάποια στιγμή να πάνε προς τη Δύση. Ωστόσο με την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά του μέσου Έλληνα καθώς και με τη γενικότερη αβεβαιότητα στο τι θα μας ξημερώσει αύριο, νομίζω οτι αυτό είναι μάλλον το τελευταίο που τον απασχολεί. Αφού για να ταξιδέψει κανείς εκεί θα φτάσει να χρειάζεται και…βίζιτες για να συμπληρώσει στα εισοδήματά του…

Advertisements
Comments
  1. Μα, για τις βίζιτες έδειξε ήδη η Τζούλια το δρόμο! 200.000 DVD πουλήθηκαν μέσα στις πρώτες 48 ώρες κυκλοφορίας. Δηλαδή τζίρος ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ!

    Άσε που σήμερα, στις πορείες των απεργών, γράφτηκε σε τοίχο το αμίμητο σύνθημα: “Γιώργο κάνε τη Τζούλια υπουργό, για να χεστούμε στο ευρώ”!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s