Πετάει ο γάϊδαρος;;; ΠΕΤΑΕΙ!!!

Posted: August 20, 2010 in Αθλητισμoς
Tags: , , , , ,

Εχθές το βράδυ στον φιλικό αγώνα (ο Θεός να τον κάνει τέτοιο) μπάσκετ Ελλάδας-Σερβίας,  έγινε της κακομοίρας. Παίκτες των μεν και των δε γρονθοκοπήθηκαν, έπεσαν σφαλιάρες και κυνηγητά, μέχρι που στο τέλος, ο Σέρβος Κρστιτς πέταξε καρέκλα η οποία βρήκε τον Μπουρούση στο κεφάλι!!

To θέμα μου όμως δεν είναι τα επεισόδια αυτά καθ’ αυτά. Ενδεχομένως ένας αποκλεισμός παικτών που ενεπλάκησαν ή/και των ομάδων να είχε κάποιο αποτέλεσμα σε οτι αφορά τη συμόρφωση για το μέλλον.

Το πρόβλημά μου είναι οτι σύμφωνα με τον Κρστιτς, “η καρέκλα του γλύστρισε από το χέρι!!!”. Ναι ναι κύριε Κρστιτς, οι καρέκλες του ΟΑΚΑ είναι γρασσαρισμένες και γλυστράνε….!!  Και ακόμα χειρότερα, βρέθηκε άνθρωπος που δέχθηκε αυτή την κατάθεση (αστυνομία/εισαγγελέας ή οτιδήποτε άλλο) και άφησε τον Σέρβο να φύγει αντί να τον μπουζουριάσει για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών!!

Βέβαια σε μία χώρα που φταίνε οι ζαρντινιέρες ή που τα πλαστικά καθίσματα τα παίρνει ο βαρδάρης (περίπτωση Εμπέντε στο ηρακλής-χαλκηδόνα), ε όλα να τα περιμένει κανείς ως ερμηνείες και αποφάσεις…  Γι’ αυτό λέω οτι πετάει ο γάϊδαρος στην Ελλάδα…

Για την ιστορία, το βίντεο με όλο το σκηνικό της ντροπής και την καρέκλα που…γλύστρισε!!

Advertisements
Comments
  1. Όσο θα εξακολουθεί αυτή η εξοργιστική ατιμωρησία στην Ελλάδα, εγώ δεν θα πάω ποτέ τα παιδιά μου ούτε σε αγώνα… πόλο. (Είδαμε όλοι τι έγινε πρόσφατα στη Λαμία για αγώνα χάντμπωλ!) ΜΟΝΟ σε στίβο, και μόνο αν δεν αγωνίζεται κανένας καραντοπέ Κεντέρης.

    ΑΝ κάποτε βρεθεί στην Ελλάδα κυβέρνηση με @@ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ τη διεξαγωγή επαγγελματικών πρωταθλημάτων σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλλεϋ για ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ώστε στο μεταξύ να γαλουχηθεί μια γενιά απαλλαγμένη από το χουλιγκανισμό, και αν κάποτε βρεθεί στην Ελλάδα δικαιοσύνη με @@ που να ρίξει τουλάχιστον 25 χρόνια φυλάκα σε χουλιγκάνους ακόμα και για το παραμικρό επεισόδιο, τότε και μόνο τότε θα ξανασκεφτώ να πάω τα παιδιά μου σε αγώνα.

    Η Θάτσερ σε αυτά τα θέματα είχε δείξει μεγάλη αποφασιστικότητα και δεν δίστασε να τα βάλει με τεράστια συμφέροντα, και της βγάζω το καπέλο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s